• Ebook Asas Copywriting

    Download Ebook Asas Copywriting PERCUMA.

  • Kuih Raya Kegemaran

    This is slide 2 description.

  • Apa itu produk Digital

    Produk digital mempunyai pelbagai format file, antara yang paling popular ramai usahawan internet gunakan adalah seperti gambar rajah ini.

  • Video PERCUMA Jualan FB

    Video Tutorial 15 min Percuma menerangkan bagaimana untuk menghasilkan copywriting iklan dan teknik setting facebook ads dengan mudah dan berkesan

  • Enter Slide 5 Title

    This is slide 5 description.

  • Enter Slide 6 Title

    This is slide 6 description.

  • Enter Slide 7 Title

    This is slide 7 description.

  • Kepentingan blog untuk usahawan online dan offline

    Blog merupakan satu medium penyampaian maklumat yang sangat berkesan, dengan menulis artikel di dalam blog, anda dapat memperkenalkan produk atau perkhidmatan anda kepada pengguna internet yang lain.

  • Enter Slide 9 Title

    This is slide 9 description.

Saturday, 14 January 2017

Senarai group iklan di Facebook tanpa syarat

Assalamualaikum, tahniah kerana anda telah sampai ke halaman ni. dibawah ni saya akan kongsikan dengan anda senarai group iklan di Facebook yang anda boleh join untuk aktiviti promosi produk & bisnes anda secara online. Kami akan sentiasa update list ni jika ada penambahan atau pengurangan.

Jom mulakan iklan anda Sekarang !! .

Sunday, 26 June 2016

5 Teknik memikat pelanggan

Sehebat mana pun produk yang ingin and jual jika anda tiada ilmu pemasaran yang betul, pasti susah untuk menghasilkan jualan.

Ada pelbagai produk yang berada di pasaran sekarang.. ada yg memerlukan penerangan yang lebih jelas, ada yg hanya tunjuk produk orang dah tahu fungsinya & terus berminat.

ramai peniaga baru ingat menjual tu sesuatu yang nampak mcm senang & mudah. tetapi sebenarnya ia memerlukan seni jualan yang tersendiri.

jadi di hari ni saya ingin berkongsikan kepada pembaca semua 5 Teknik bagaimana memikat pelanggan.

1. Perlu meningkatkan kepercayaai orang lain kepada diri anda. kita berniaga bukan kepada kawan2 & kenalan rapat sahaja. oleh itu kita perlu buat orang percayakan kita dengan cara berikan sesuatu secara PERCUMA atau tunjuk kan testimoni pelanggan sebelum ni.

2. Kita perlu nampak unik lain dari pada penjual yang lain, sesuatu kelebihan yang ada pada diri kita tetapi tiada pada orang lain.

3. Tawaran istemewa, seperti free gift , offer bonus & diskaun jika prospek mendapatkan produk / servis dari anda sahaja.

4. Tunjuk bukti yang anda adalah orang yang boleh di percayai & jujur.

5. Berikan servis terbaek, berikan sesuatu yang lebih dari apa yang pelanggan anda bayar  & buat penghantaran pantas.


opss 1 lagi extra: ayat anda mesti POWER & menyentuh emosi prospek anda..

.
ok itu sahaja tips dari pengalaman saya sendiri menjual secara online.. jika anda ada sebarang pendapat lain boleh tinggalkan komen dibawah post ni ye..

.
jika artikel ni bermanfaat tolong saya klik butang Share ye.. :-)

thanks
broFami Sam

Friday, 18 September 2015

Automasikan perniagaan anda dengan sistem autoresponder

Nak tak jika anda boleh automasikan perniagaan anda.. ?

tidak kira apa jenis perniagaan apa yang anda pasarkan di internet ini anda wajib ada sistem ini..

sebelum saya cerita lebih lanjut biar saya terangkan secara ringkas apa fungsi autoresponder ini..


Thursday, 13 August 2015

Jenis-jenis program Affiliates yang boleh anda sertai untuk buat duit tanpa modal


Sebelum ni saya sudah terangkan kepada anda Apa itu affiliates, kali ni biar saya terangkan pula jenis-jenis bisnes affiliates yang wujud dalam dunia pemasaran internet ini..

Terdapat 3 jenis affiliates yang anda boleh sertai untuk menjana pendapatan di internet ini tanpa modal.

antaranya adalah seperti :

Monday, 10 August 2015

Apa itu program affiliates ?

Affiliates Secara ringkasnya adalah
seperti ini ..

Saya ada 1 Produk Digital ( ebook / video / software )
untuk memasarkan produk ni dengan lebih cepat dan
mendapat keuntungan dgn mudah,

saya melantik beberapa agent jualan kepada sesiapa yg berminat utk buat duit seperti anda..
daftar secara PERCUMA je 

Tuesday, 28 July 2015

Kepentingan blog untuk usahawan online dan offline


Ramai peniaga online yang masih tidak sedar akan kepentingan blog untuk perniagaan mereka, adakah mereka hanya pengharapkan jualan di Facebook sahaja sudah mencukupi..?

ada banyak kelebihannya jika anda menggunakan blog sebagai medium untuk anda ( peniaga online ) menghasilkan jualan.

Blog merupakan satu medium penyampaian maklumat yang sangat berkesan, dengan menulis artikel di dalam blog, anda dapat memperkenalkan produk atau perkhidmatan anda kepada pengguna internet yang lain.

Anda boleh berkongsikan pengalaman anda menggunakan sendiri produk yang anda jual, atau pengalaman dari pelanggan anda yang telah berpuas hati dengan produk atau servis yang anda tawarkan.

Tuesday, 21 July 2015

Video Teknik Jualan Facebook - PERCUMA

Anda rasa Produk dah cukup HOT
kalau jual pasti laku ni..
============================
tapi bila buat Iklan..
Kenapa tak ada orang KOMEN pun
Kenapa tak ada orang nak PM pun
.
Anda ternampak orang lain jual
macam senang je..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...